Hvor er det synd

Læserbrev af Jørgen Madsen, byrådskandidat

Jørgen_140

Hvor er det synd for de fysisk og psykisk handicappede i Silkeborg Kommune…

… at flertallet i byrådet er så firkantede i deres hoveder, at de tror, at alle fysisk og psykisk handicappede er så ens, at de passer i de samme firkantede kasser.

… at flertallet i byrådet synes, det er vigtigere at spare fem millioner kr., end at der er et mangfoldigt tilbud til fysisk og psykisk handicappede.

… at flertallet i byrådet kun kan forestille sig faglig udvikling blandt de ansatte, hvis beboerne samles i store enheder.

… at flertallet i byrådet kun kan forestille sig, at alle fysisk og psykisk handicappede har lyst til at bo i Silkeborg eller Kjellerup.

Bofællesskabet i Voel har til huse i nogle gode bygninger, som er bygget til formålet, og som er godt vedligeholdt.

Bofællesskabet i Voel fungerer som en stor familie, hvor beboerne spiser sammen og er sammen på tværs af alder.

Bofællesskabet i Voel bakkes op af en meget velfungerende gruppe af pårørende.

Bofællesskabet i Voel bakkes op af et lokalsamfund, hvor beboerne er trygge og er en del af fællesskabet.

Det er flertallet i byrådet ligeglade med, for de ved, at det er bedre for alle fysisk og psykisk handicappede at bo i kollegielignende enheder med 30-40 lejligheder med en kantine som fællesskab midt i Silkeborg eller Kjellerup.

Flertallet i byrådet er så kloge, at de ved bedre end beboere og pårørende, så alle argumenter preller af på dem. De kunne ligeså godt have sprunget høringsfasen over. Det ville have været mere ærligt.

Jeg leder lige nu efter et godt argument for, hvorfor Enhedslisten skal indgå valgteknisk samarbejde med SF, som er 100% enige om, at de er så kloge. Og Socialdemokratiet, hvor kun to giver plads til lidt mangfoldighed.