Invitation til debat om kommunens budget

 

Kære medborger

Et nyt byråd trådte til i januar og for øjeblikket arbejdes der med at få udarbejdet et budget for kommunen for 2019.

I Enhedslisten har vi fået en delvis ny besætning i byrådet, idet Jørgen Madsen er erstattet af Peter Sig Kristensen, mens Lene Fruelund er forsat. Vi vil følge de tidligere års tradition og invitere en bred kreds af borgere til en debat om kommunens budget:

Torsdag d. 27/9 kl.19.00 – ca. 21.30 i Enhedslistens lokaler, Fredensgade 20B i gården (der er desværre ikke en handicapvenlig adgang, idet der er trapper)

Det kommer ikke til at handle om en masse tal, men lidt kan vi ikke undgå, men vi vil – som de foregående år – meget gerne høre, hvad du som engageret borger synes, vi bør have fokus på både i budgetforhandlingerne men også i det kommende år.

Allerede på tirsdag d. 18/9 har vi førstebehandling af budgettet. Der blev i konstitueringsaftalerne lagt op til en kraftig økonomisk indsprøjtning på folkeskole- og daginstitutionsområdet, det er spændende at se og ikke mindst høre på tirsdag, hvordan de forskellige partier forestiller sig aftalen skal indfries. Men der er flere andre vigtige områder og emner, som også fortjener opmærksomhed. Kom med dine input og din mening og lad os få en god drøftelse af de emner, der ligger dig og andre på sinde.

Er der en i dit netværk, som du tænker også kan være interesseret i at deltage, så er du velkommen til at sende denne invitation videre.

Det vil være dejligt, hvis du sender en tilbagemelding på invitationen, så vi får en idé om, hvor mange vi skal sørge for kaffe og kage til. Du kan besvare denne mail eller sende besked om deltagelse til [email protected]

Vi har sendt denne invitation ud til en meget bred kreds af foreningen og organisationer og aktive borgere.

Med venlig hilsen

 Enhedslistens byrådsmedlemmer

Peter Sig Kristensen og Lene Fruelund