Træffetid på lørdag

Pressemeddelelse fra Enhedslisten Silkeborg

Kampagnevogn_web

Enhedslistens byrådsmedlemmer vil fortsætte dialogen med silkeborgenserne

– Vores dialogmøde for nylig med foreninger, interesseorganisationer og borgere viste os, at silkeborgenserne har savnet at blive lyttet til og taget alvorligt, siger Enhedslistens byrådsmedlem Lene Fruelund. Hun fortsætter:

– Enhedslistens syn på demokrati er, at det mest interessante ikke foregår på valgdagen – nej, det er det, der foregår mellem valgene, der er spændende.

Silkeborgenserne har meninger

– Dialogmødet viste os, at silkeborgenserne og deres organisationer danner sig en mening om det, der foregår i byrådssalen, men de føler, det er svært at komme til orde, siger byrådsmedlem Jørgen Madsen.

– Vi vil gerne høre de meninger, der er uden for rådhuset, og derfor lægger vi nu op til, at silkeborgenserne kan få os i tale en gang om måneden, slutter han.

Intet kontor

Den kendsgerning at Enhedslisten ikke har et kontor, forhindrer ikke partiet i at byde silkeborgenserne indenfor, fortæller Lene Fruelund:

– Vi kører vores velkendte, røde kampagnevogn ind på Torvet i Silkeborg den sidste lørdag i hver måned. Så kan alle kigge ind, få sig en kop kaffe og en snak om, hvad der rører sig.

Byrådsgruppens træffetid finder sted første gang lørdag den 30. august klokken 10.30 – og derefter hver den sidste lørdag i måneden.