Venstre stritter

Venstre ved du somme tider, hvor du har. De er her. De er der. De er alle vegne. På en gang.

Læserbrev af Jørgen Madsen, byrådskandidat for Enhedslisten

Jørgen_140

Steen Vindum påstår, at det er ham, der lægger Venstres linje i Silkeborg Kommune. Hvor mange af Venstres kandidater til byrådsvalget, er mon enige med ham i det.

Man kan stemme på en Venstrekandidat, som er imod hullet under Torvet, og risikere, at ens stemme går til en, der stemmer for. Eller omvendt.

Man kan stemme på en Venstrekandidat, der er imod Nordskovvej, og risikere, at ens stemme går til en tilhænger. Eller omvendt.

Man kan stemme på en Venstrekandidat, der er imod et nyt stadion, og risikere, at ens stemme går til en, der gerne vil bruge 80 mio. kr. på et nyt stadion. Eller omvendt.

Men kan stemme på en Venstrekandidat, der er imod centraliseringen af botilbud til fysisk og psykisk handicappede, og risikere, at ens stemme går til en, der stemte for. Eller omvendt.

Man kan stemme på en, der er imod fjervarmetvang, og risikere, at ens stemme bliver brugt til mere tvang. Eller omvendt.

Det ene øjeblik vil Venstre droppe afbetalingen på kommunale lån med 50 mio. kr. om året og i stedet bruge dem på flere veje og bedre skoler. Det næste øjeblik vil de ikke, hvis de ikke må for regeringen.

Det ene øjeblik stemmer Venstre for, at kommunen bruger 60 mio. skattekroner på et nyt stadion plus 20 mio. til SIF for at rive loungen ned plus de ukendte udgifter. Det næste øjeblik påstår Steen Vindum, at det kun koster skatteyderne 45 mio. kr.

En gang brugte Venstre et slogan: Venstre ved du, hvor du har.

I dag må det hedde: Venstre ved du ikke, hvor du har.

Eller måske: Venstre ved du somme tider, hvor du har. De er her. De er der. De er alle vegne. På en gang.

Bliver Steen Vindum mon borgmester eller direktør for et loppecirkus?