Der er dømt frugtsalat


Af Peter Sig Kristensen, byrådsmedlem

Gitte Willumsen præsterer i et læserbrev i lørdagsavisen, at blande rigtigt mange ting sammen på meget lidt plads.

Der står, at indvandrere begår kriminalitet i parallelsamfund

Der står også, at Lupinvej/Resedavej i Silkeborg er et af de parallelsamfund

Og så står der, at det derfor er godt, at der bliver lukket af for familiesammenføring, blandt andet på Lupinvej/Resedavej i Silkeborg

Må jeg bede Gitte Willumsen læse Midtjyllands Avis for den seneste uge?

Den fortæller om et boligområde i Silkeborg på adresserne Lupinvej/Resedavej, som er på vej i en klart bedre retning i forhold til for år tilbage. Hvilket blandt andet borgmester Steen Vindum, fra samme parti som Gitte Willumsen, anerkender og derfor afviser regeringens indgreb i forhold til familiesammenføring.

Så hvorfor kaste med sten mod et kvarter af Silkeborg, hvor vi er ved at knække kurven? Burde vi ikke som politikere bakke op om udviklingen positivt i stedet for at puste til ilden?

Jeg anerkender gerne, at der er flere tilfælde af kriminalitet i kvarteret, end der typisk er i kommunen. Men at det skulle være indvandrere, der står bag kriminaliteten, har jeg ikke hørt politiet berette. Det er vist danske statsborgere, der har boet hele deres liv i Danmark, som jeg er orienteret.

Gitte Willumsen underskriver sig som folketingskandidat. Det virker til, at hun allerede før tid er ved at tillægge sig den egenskab, som folketingsmedlemmer har med, at blande æbler, pærer og bananer sammen.

Der er med andre ord dømt frugtsalat.

Og i øvrigt kun med syrlige frugter vendt mod nydanskere.

Hvor er chokoladestykkerne og de søde frugter? Dem, der viser, at vi vil nye som gamle danskere det godt, når de bidrager til fælleskabet.

Dem læser jeg ikke ud af læserbrevet.