Maria Temponeras genvalgt som spidskandidat for Ø i Vestjylland

Vi er glade for at kunne fortælle, at Maria Temponeras på Enhedslistens årsmøde blev genvalgt som spidskandidat i Vestjyllands Storkreds herunder Silkeborg.

Maria har reageret på valget med følgende ord:

“Jeg er lige blevet genvalgt af mine partifæller til spidskandidat for Vestjyllands Storkreds. Alle jer, der bor i midt-og Vestjylland, hjælp mig nu med at lære jeres byer og landsbyer bedre at kende, skriv og fortæl mig hvad der optager jer, og invitér mig til at komme ud og snakke med jer. Jeg skal løfte arven efter mester Jakob Sølvhøj i Folketinget efter næste valg, og hvem ved hvornår det kommer. Vi står klar med et samlet hold i Enhedslisten.

Tusind tak til alle partimedlemmer i Vestjylland, der har stået sammen og stået fast på at videreføre vores gode samarbejde og mit kandidatur. Også tak til alle kammerater fra hele landet, der har støttet op og stemt på mig i partiets urafstemning, og jer som jeg kæmper sammen med hver dag, imod klimavanvid og flygtningefjendskhed, for kvinders og minoriteters rettigheder, for solidaritet.”

Vestjyllands Storkreds er det lysegrønne område.